top of page

Veltem Feest 2023

In 2023 wordt Veltem Feest geen feest-dag maar een feest-weekend! Met fuif op vrijdagavond en het gekende feest op zaterdag. 

Welkom!

programma podium veltem feest 2023.png
kinderanimatie veltem feest 2023 (1).png

Vrijdag 2 juni 2023

Vrijdagavond = dansavond!

DJ Vero 21u-23.30u

Een Veltem-wijd bekende DJ die zowat elke locatie in Veltem & omstreken heeft platgespeeld. Als een hedendaagse jonge gast met een passie voor de jaren 80 & 90 kan ik een heel breed publiek aanspreken waardoor mijn sets nooit eentonig zijn en steeds een mix zijn voor jong & oud. Tot dan!

Muziek: 80s/90s/2000s, pop, dance, R&B, EDM,…

toele en masse.jpg

DJ Masse & DJ Toele 23.30u-2.30u

Hotradioherent dj’s Masse en Toele nemen je me op een trip van de 50’s, 60’s, 70’s, 80’s en early 90’s!!! Rock’n’Roll, Disco, Reggae, ska, typical 80’s dancehits, 90’s dance,… 


So dust off your dancing shoes and have a ball! 💃

Zaterdag 3 juni 2023

Podiumprogramma

mispelfons.jpg

Mispelfons 16u

Deze lokale band speelt "Kleinkunst meets Rock". Het zijn vaak eigen composities, aangevuld met enkele covers. De nummers worden zowel in het Vlaams als het Engels gebracht.

Kris Aron 19u

Kris Aron promo.jpg

Een Leuvense zanger met al meer dan 25 jaar podiumervaring op de teller. 

Kris Aron is een “rasechte” volkszanger uit Leuven die je kan zien optreden tijdens
jaarmarkten , braderieën , kermissen , zalen en cafés , waar hij op zijn geheel eigen wijze het publiek bespeelt en animeert en zichzelf steeds voor de volle 100 procent ten beste brengt .

U weze gewaarschuwd :)

Just Born 20.30u

JUST_BORN+JEFF+LOGO.jpg

Just Born werd opgericht in 1968 als backing band van de uit Leeds (UK) afkomstige John Woolley. Sinds 2012 is de band zijn eigen weg gegaan. Ze dragen 4 grote hits en een setlist vol met 60’s tot 90’s pop- en rocknummers met zich mee, die stuk voor stuk zorgen voor een flinke portie ambiance.

 

Just Born is de betere coverband, die aanstekelijke en soms verrassende covers brengt om van te "genieten". Het betere werk van de betere artiesten van de jaren '60 tot nu. De groep bestaat uit 6 ervaren muzikanten, die alle muzikale genres en periodes doorlopen hebben. Samen meer dan 300 jaar oud, maar erg jong van hart! Just Born is geen band om grote theorieën over te verzinnen. Ze zijn er om naar te luisteren, te ervaren en om van te genieten.

Allez Dansez 22.45u

allez dansez.jpg

Allez Dansez steekt het vuur aan de lont. Deze live band brengt zijn publiek aan het dansen met top hits uit de jaren 90. Wat mag je verwachten? Jouw feestje BOOSTEN met een opzwepende live set van nineties classics. We spelen alles live en bezorgen je een unieke I love the 90’s ervaring.

 

Alle bandleden zijn opgegroeid tijdens de gouden jaren 90. Met de aankoop van de eerste single van Scooter én onze eerste danspasjes op de tonen van Sash en de Vengaboys, legden we toen al de basis van dit party concept vol 90ties hits.

Bijna dertig jaar later zitten de grote hits van de jaren 90 en de nineties dance moves nog steeds in ons bloed.

 

Klaar voor een heus 90’s feest? Ready to party? Allez! Dansez!

Kinderanimatie

kleurplaat VF23_edited.jpg

Kleurplaat

Natuurlijk is er ook weer een kleurplaat. Onze huistekenaar Marleen Rosiers liet onze kabouterkes deze keer dromen van zon en zomer. De kleurplaat wordt uitgedeeld in de Veltemse scholen.  Geen exemplaar ontvangen? Dan kan je hem hier ook downloaden en afdrukken.

Kom je ingekleurde kleurplaat afgeven op Veltem Feest en je krijgt een cadeautje!

hasse schmink.JPG

Grime 14.30u - 18u

Tussen 14.30u en 16.30u kan je je laten schminken. Wat kies je deze keer? Een elfje, Spiderman, een lieveheersbeestje of een draak?

IMG_5069.JPG

Karamellenloop om 15u

Om 15u start naast de kerk de karamellenloop. We werken met 2 groepen: kleuters en lagere school. Per gelopen toertje mogen de kinderen een snoepje kiezen uit de mand.

ballonclown balieke.jpg

Ballonclow 16u - 18u

Een zotte clown plooit allemaal kleurrijke ballonnen in alle vormen.
Veel leuke en grappige momenten gegarandeerd!

IMG_5074.JPG

Springkasteel 14 - 21u

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Thanks for submitting!
bottom of page